Вимагали "українських к*рв": У Львові польські туристи влаштували бійку з місцевими жителями (фото)

Поліція затримала порушників порядку та відвезла у відділок, де на них написали заяву про побиття українців.

Поліція забрала дебоширів у відділок. Фото:facebook

Польські туристи напередодні, 5 липня, влаштували потворну бійку у Львові, після чого іноземців затримали правоохоронці і відвезли в райвідділ. Про конфлікт повідомили свідки інциденту в групі ГО "Варта1" в Facebook, інформують Патріоти України.

Депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, в свою чергу, повідомив, що поляків доставили в Галицький райвідділ поліції. На них писали заяву про побиття українців.

"Нагадаємо : 05.07.2018 о 20:20 на проспекті Свободи поворот на Григоренка конфлікт між Поляками і Українцями, люди викликали поліцію так як хамство поляків проти України. Поляків забрали на Мартовича.

Зі слів постраждалих поляки вимагали: українських курв ( з їх слів ), і коли їм зробили зауваження то вони ще й побили тих людей які їм зробили зауваження, наразі поліція затримала всіх і заявники на мартовича (Галицький вп) пішли писати заяву" - написав він.

Дії польських туристів викликали відверто негативну реакцію користувачів в Мережі.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...