​Винні такі як Путін: Вчені пояснили, чому інопланетяни не виходять на зв'язок

У Всесвіті існує закритий клуб інопланетян або клуби, які активно спілкуються один з одним і приховують факт свого існування від землян
Вони давно серед нас, однак не виказують себе?

Шотландський астроном Данкан Форган з Сент-Ендрюського університету вирішив перевірити правдоподібність гіпотези, висунутої Енріко Фермі. Знаменитий італійський фізик за життя заявив, що існує такий собі «галактичний клуб», до якого увійшли високорозвинені позаземні цивілізації. Вони вирішили тримати в ізоляції варварів з Землі, оскільки ті поки що не доросли до спілкування з вищим розумом, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Правда деякі вчені стверджують, що інопланетяни не можуть організувати такий клуб через складнощі в комунікаціях і неможливості утримання всіх позаземних цивілізацій від випадкового контакту з землянами.

Форган зацікавився цією проблемою і порахував число цивілізацій в Чумацькому Шляху, що виникали з моменту появи галактики і по сьогоднішній день, визначивши число можливих культурних зв'язків між ними.

Як показали розрахунки, існування єдиного клубу прибульців неможливо через гігантські відстані між різними регіонами Галактики, стверджує британець. Однак наявність декількох локальних коаліцій прибульців, здатних ефективно підтримувати зв'язки один з одним, може вирішити задачу ізоляції Землі.

Це цілком можливо, якщо цивілізації інопланетян виникатимуть поруч один з одним досить рідко та існуватимуть понад 250 тисяч років кожна, вважає науковець. Людство, за попередніми оцінками, живе на Землі близько 190 тисяч років.

Звичайно, всі ці розрахунки, як підкреслює Форган, не говорять про те, що позаземні союзи дійсно існують. Вони просто вказують на те, що існування закритого клубу, куди входять всі Галактики, навряд чи можливо.

Набагато ймовірніше поява локальних коаліцій братів по розуму, які переховуються від землян незалежно одна від одної, з розумних причин, резюмував Форган.

Як збільшити розмір своєї пенсії українцям: У Кабміні дали пояснення

неділя, 12 травень 2024, 21:22

Аби в майбутньому отримувати вищу пенсію, українці мають можливість купити страховий стаж. Причому зараз цю процедуру можна зробити в режимі онлайн, не відвідуючи державні установи. Детальні роз'яснення надали у Кабміні. Так, громадяни повинні укласти ...

Обвал будинку у Бєлгороді: МНС РФ повідомила про кількість загиблих і постраждалих

неділя, 12 травень 2024, 20:19

У російському Бєлгороді заявили про сімох загиблих під час обвалу будинку в неділю, 12 травня. Розбір завалів триває. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на МНС РФ, передають Патріоти України. . "Тіло сьомого загиблого витягли з-під завалів будинк...