"Випадковий" кадр? Лавров потрапив на фото з бойовиком, якого підозрюють у спробі перевороту в Чорногорії

Скандальне фото було зроблено в середині грудня, коли Лавров перебував у столиці Сербії.

ЗМІ опублікували фотографію з главою МЗС Росії Сергієм Лавровим, яку зробили в Сербії. На ній виявили відомого активіста, якого керівництво Чорногорії підозрює в організації державного перевороту. Про це пише Диалог, інформують Патріоти України.

Скандальне фото було зроблено в середині грудня, коли Лавров перебував в столиці Сербії. Він вшанував пам'ять радянських солдатів, які загинули під час Другої світової війни при визволенні міста.

Також Лавров зустрівся з членами групи сербського ультраправого угрупування, і зазначена людина потрапила на фотографію. Розшукуваний владою Чорногорії бойовик вже заявив, що став учасником знімка "чисто випадково".

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...