Виродок, що зарізав свого пораненого командира: Перебіжчик з ЗСУ дав прес-конференцію у "молодій республіці" (відео)

Втікач Попов заявив терористам, що "українські війська в Донбасі складаються з наркоманів, алкоголіків і кримінальників".

Перебіжчик із ЗСУ Олег Попов. Скрін відео

Український військовослужбовець, який нещодавно вбив командира і втік до бойовиків, сьогодні, 6 грудня заявив про бажання служити в "Народній міліції ЛНР". Стало відомо його ім'я і нібито справжні причини втечі з української армії. У квазідержаві навіть провели прес-конференцію, присвячену перебіжчикові. Про це пише Преса України, інформують Патріоти України.

Втікач з ЗСУ заявив, що "українські війська в Донбасі складаються з наркоманів, алкоголіків і кримінальників".

Так Олег Попов (як він себе назвав - ред) зізнався, що 1 грудня перетнув лінію розмежування на БМП і здався бойовикам з так званої "народної міліції ЛНР". Це сталося в одному з селищ Кіровського району Луганської області.

"За період своєї служби в ЗСУ і перебуваючи в тих або інших підрозділах я мав можливість бачити людей, яких приймають до лав української армії. Це судимі або з непогашеною судимістю і ті, які дуже люблять випивати, і треті - ті, хто приймає наркотики, траву і такого плану. Кістяк армії, передня її фронтова лінія складається з цих людей, і на яких робиться ставка", - заявив колишній український військовослужбовець.

Попов на брифінгу зізнався, що готовий йти проти української влади, в тому числі вбивати керівників і чиновників у Києві.

"Я прийшов в ЛНР солдатом, щоб йти на Захід - вступити в збройні сили ЛНР і повалити владу в Україні вже як солдат Луганської чи Донецької Народної Республіки, в залежності, куди мене пошлють", - заявив Попов.

Втікач, який до слова зарізав свого командира, не приховував, що, опинившись серед націоналістів, розчарувався в ЗСУ. У "ЛНР" заявили, що зараз Попов вважається військовополоненим, його доля буде вирішена після проведення відповідних слідчих заходів.

Зауважимо, що сам Попов підтвердив раніше озвучені волонтером Романом Доніком дані.

"Я уродженець Одеси, уклав контракт 26 грудня 2015 року. Контракт у мене до "закінчення АТО". За 11 місяців служби я був в двох точках зони АТО - це шахта Бутівка і Новотошківка", - підтвердив Попов.

Також варто зауважити той факт, що Попов не вважає, що вбив українського військового. Дуже жорстоко він відгукується про людину, яку він добивав ножем.

"... Комсклад вдає із себе людину невійськову, а просто має вищу освіту і отримує "зірочки". Проходячи два - три місяці якусь підготовку по вузькій спеціалізації, управляти підрозділами вони не в змозі", - заявив Попов.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...