Вища нагорода: "Золото" Кубка світу зі стрільби виграла українка

Українку Олену Костевич вітаємо з "золотою" перемогою в напруженій боротьбі.

Українська спортсменка Олена Костевич. Фото: ilovemilk.infoУкраїнка Олена Костевич тріумфально виступила на етапі Кубка світу з кульової стрільби, що проходив у Баку. Наша співвітчизниця виграла в столиці Азербайджану "золото", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

31-річна Костевич здобула перемогу у вправі ПП-2 (стрільбі з пневматичного пістолета на 10 м). Українка продемонструвала результат 200,2 балів.

Срібна медаль дісталася представниці Греції Ганні Коракакі. Вона відстала від Олени всього на 1 бал (199,1). "Бронза" в Алекхандри Васкес з Мексики (175,9).

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....