Вище людського зросту: Білоруський рибалка зловив в Прип'яті гігантського сома (фото)

​Величезний улов виявився рекордним, довжина сома 2, 39 метра, а вага - 80 кг.

Гігантський сом. Фото: people.onliner.by.

Бізнесмен з Мінська в Прип'яті зловив гігантського сома вагою 80 кілограмів. Риболовля на годину перетворилася у війну, але мета себе виправдала, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У Ігоря і його дружини невеликий бізнес. Так що чоловік господар свого часу. Рибалку він вважає найкращим відпочинком у світі. В середині жовтня чоловікові і вдалося виловити такого велетня.

"Цей сом важить 80 кг. У довжину - 2,39 м. Не знаю, наскільки він рекордний. Але нічого більше я в Білорусі не "нагуглив". Та й в принципі у нас такі зустрічаються досить рідко. А сталося все так. Був дуже повільний прохід посередині русла.

Ловив на воблера. Кльов пішой тупий такий, типу "зацепа". Ну і почалось. Коли потягнули його, очманіли, звичайно. Удвох ледве витягли. Він то рвоне і розмотає всю котушку, то дасть підтягнути.

Здавалося б, ось-ось він уже здасться - але розмотування знову спрацьовує. Війна війною, а не рибалка. Довелося трохи мотором посувати. Він же вагою з човен. В результаті хвилині на 40-й сом все ж ослаб. Витягли його на мілину і там вже руками взяли. Ледве впоралися ", - розповів рибалка.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...