Вискакував з-під куща: На Київщині затримали маніяка-невдаху (відео)

Чоловікові загрожує до 12 років позбавлення волі. У той же час, не виключено, що у злочинця проблеми з психікою.

Маніяк нападав на жертв у місцевому парку. Фото:скрін відео

В Обухові Київської області затримали чоловіка, який за вечір напав на двох жінок. Маніяк вибирав своїх жертв в популярному серед місцевих жителів парку "Струмочок" біля вулиці Миру, передають Патріоти України.

Перша жертва злочинця проживає проживає в будинку біля парку. Під час нападу жінка змогла вирватися, при цьому покусала і подряпала його. Але говорити про напад не захотіла.

"Його зловили, але я не хочу спілкуватися. Я так замучилася за два дні, що не хочу на цю тему спілкуватися", - сказала вона через домофон квартири.

Злочин прокоментував начальник Управління поліції Київської області Дмитро Ценов.

"Затягнув жіночку 32 років у кущі, де намагався вступити у статевий акт. Але злякавшись дзвінка телефону, свій замах не довів до кінця. Не минула і година теж у безлюдному місці напав на неповнолітню дівчинку", - сказав він.

Друга жертва заскочила в парк на пробіжку. На її крики про допомогу збіглися люди. Злочинця поліція затримала вночі. Подробиці рейду не повідомляють. За словами свідків, правоохоронці ловили маніяка на живця - молоду дівчину-поліцейського.

Насильником виявився 36-річний житель Обухова, який проживає з мамою. Деталями злочинів він ділиться охоче. За його словами, перша дівчина "по голові настукала", а друга була слабшою і пропонувала гроші, щоб відпустив. "А я кажу: не треба, давай хоч переспимо", - сказав злочинець.

В даний час він знаходиться в ізоляторі і чекає обрання запобіжного заходу. Чоловікові загрожує до 12 років позбавлення волі. У той же час, не виключено, що у злочинця проблеми з психікою. Також вирок може пом'якшити те, що раніше він не нападав на людей.

Джерело: ТСН.ua

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...