Високі чини СБУ та МВС "погоріли" на хабарі в 1,7 мільйона

Обвинуваченим обрано запобіжні заходи та накладено арешт на майно.

Ілюстрація:ru.tsn.ua

Генеральна прокуратура затвердила обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно двох колишніх працівників одного із обласних управлінь Служби безпеки України та слідчого органу внутрішніх справ, які обвинувачуються в одержанні неправомірної вигоди та у службовій підробці. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ГПУ.

Зазначається, що досудовим розслідуванням, яке проводили слідчі СБУ, доведено, що вказані особи у серпні 2015 року за хабар у сумі понад 1,7 мільйона гривень намагались повернути власниці вилучені в іншому кримінальному провадженні медичні препарати та обіцяли вжити заходів щодо непритягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

Обвинувачення висунуто за ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України. Обвинуваченим обрано запобіжні заходи та накладено арешт на майно.

Через тромбоз? AstraZeneca вилучає вакцину проти Covid-19 в усьому світі

середа, 8 травень 2024, 17:56

Компанія AstraZeneca ініціює вилучення своєї вакцини проти коронавірусу в усьому світі. Про це повідомляє Reuters. . «Оскільки було розроблено кілька варіантів вакцин проти Covid-19, з’явився надлишок доступних оновлених вакцин», – заявили у компанії, ...

Скрепи, вони такі: У Росії депутат жорстоко побив дружину - згодом вона померла

середа, 8 травень 2024, 17:22

У лютому 2024 року московський муніципальний депутат від партії "Єдина Росія" Валерій Дьомін жорстоко побив свою дружину – Анастасію, яка також є депутаткою від тієї ж путінської партії. Тоді жінка потрапила до лікарні із забоями. Дьомін був дуже розсе...