Високодуховні скрепи: На Росії вчительку спіймали на сексі зі своєю ученицею (фото 16+)

Класна керівниця завжди називала школярку коханою та сонечком.

Вчителька і 17-річна дівчина відкрито публікували у соцмережах знімки з двозначними посланнями одина одній, повідомляють Патріоти України із посиланням на LIFE SHOT.

Класна керівниця називала школярку коханою та сонечком. Але після того, як у мережі з’явилася відверта фотографія, на якій напівголі завуч та учениця зображені у пристрасному поцілунку, історія набула іншого відтінку.

– Після перевірки приймемо кадрові рішення. Якщо факти підтвердяться, і слідчі органи приведуть докази цього, ми будемо приймати кадрові рішення. Але поки не з’ясовані обставини, говорити щось передчасно. Перевірка розпочата, ми тримаємо руку на пульсі, готові підключитися в будь-який момент, – заявила заступник міністра освіти Новгородської області Софія Іванова.

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...

Рухався на великій швидкості: В огорожу Білого дому врізався автомобіль

неділя, 5 травень 2024, 19:44

У столиці США місті Вашингтоні автомобіль, який рухався на великій швидкості, врізався в одну з огорож на периметрі безпеки навколо Білого дому. Внаслідок інциденту, який трапився пізно увечері 4 травня, водій загинув. Про це повідомляє «Голос Америки»...