''Вивозять накриті тіла'': Кияни заявили про масштабну НП у ТРЦ на Оболоні (фото)

Над столичним торговим центром спочатку побачили дим, а потім туди поїхали пожежні та авто швидкої допомоги.

ТЦ "Полярний" у Києві. Фото: соцмережі.

У мережі з'явилася інформація про те, що 23 вересня в столичному торговому центрі "Полярний" трапилася надзвичайна подія, в ході якої постраждало кілька осіб. Так, Маргарита Дідик у пості в Facebook повідомила, що з ТЦ на Оболоні йшов дим, а потім туди поїхали пожежні та машини швидкої допомоги, передають Патріоти України.

"Якийсь жах відбувається. Дим, пожежні, швидкі. Вивозять людей на ношах живих і, здається, двоє були накриті зовсім. Крик стояв страшний і на стоянці поруч щось диміло", - написала Дідик.

Також в коментарях до посту вона написала, що вхід до ТРЦ огородили стрічкою, а машини медиків відвозили потерпілих до столичної лікарні №8. Цю інформацію підтвердила і інша очевидиця. "Поїхала купа швидких, десь 15. Частина з них повертала до 8-ї лікарні", - повідомила одна зі свідків.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...