Вижив без єдиного шансу: Лікарям вдалося врятувати бійця АТО, що втратив руку, око та обличчя (відео)

​Досвідчені ескулапи зізнаються, що про такі випадки навіть ніколи не чули раніше.

Скрін відео

Чотирьох бійців із передової ґвинтокрилом доправили за минулу добу до лікарень Дніпра. Двоє з пораненнями, ще двоє зазнали травм на позиція. Про це йдеться в сюжеті ТСН, інформують Патріоти України.

Медики Дніпропетровської обласної лікарні повідомили обнадійливу новину: прийшов до тями 26-річний боєць із тяжкими травмами. Його доправили з-під Маріуполя тиждень тому. Фугас, що вибухнув біля ніг військового, понівечив йому обличчя.

Чоловік втратив око та руку. Усе тіло зрешечене осколками, складне поранення голови. Під час першого ж огляду в нього зупинилося серце, але лікарям вдалося запустити його. Медики обласної лікарні імені Мечникова провели кілька операцій, і кажуть, що за медичною статистикою, із такими ушкодженнями пацієнти не виживають, але їм вдалося вибороти бійця.

"Все-таки він вижив! Незважаючи ні на що – вижив! Зараз він приходить у повну свідомість, виконує всі команди, показує язика – це ще одне диво! З такими пораненнями – я їх навіть показувати не буду, вони настільки страшні – я ще ні в яких книжках не бачив, щоб виживали", - не приховує емоцій головний лікар лікарні Сергій Риженко..

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...