"Виживший из юмора": Петросян "напетросянив" про Україну "на всю голову"

Єдина фраза, яка виправдовує Петросяна - "якщо в голову лізе нісенітниця - мабуть, там у неї гніздо".

Є.Петросян. Фото: SmolDaily.ru.

Знаменитий російський артист Євген Петросян на телебаченні жартує з приводу російсько-українського конфлікту. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомила російська журналістка Олена Риковцева, передають Патріоти України.

"У нас, як відомо, конфлікт з Україною. Цей конфлікт побудований на брехні, на кривді. Їм не подобається наша мова, але вони всі нею розмовляють. У них Кащей Безсмертний - Чахлик невмирущий, а коробка передач - скринька перепехунців. А тепер скажіть - чи варто було через цю різницю створювати конфлікт?!" - процитувала вона виступ Петросяна.

За її словами, після почутого публіка в залі "дико і страшно реготала".

"Це якийсь неминущий Хеллоуїн. Він ймовірно вижив із будь-яких уявлень про розум, не кажучи про гумор, Петросяна трохи виправдовує одна фраза, висловлена ним в ті ж п'ять хвилин вербального проносу. Вона є розумною: "Якщо в голову лізе нісенітниця - мабуть, там у неї гніздо". У нього повний зал сидить із гніздами в головах. Якщо не країна", - підсумувала журналістка.

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...

"Це ж неподобство – спілкуватись мовою ворога": Милованов розповів історію про російськомовних бійців ЗСУ у США

середа, 1 травень 2024, 22:29

Ексміністр економіки Тимофій Милованов розповів історію, як у США російськомовні українські військові здивували українську діаспору. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. "Російська мова в Україні. Що скаже про це діаспора. Приколь...