Визнала фактичну поразку: Істотного прогресу у розслідуванні вбивства Шеремета немає - Деканоїдзе

З самого початку експерти хором заявляли, що такий злочин можливо розкрити лише по гарячих слідах. Не зважаючи на великі аванси в сенсі "ось-ось", слідство зайшло в тупик.

Павло Шеремет. Фото:postup.brama.com

Значного прориву у розслідуванні вбивства журналіста Павла Шеремета немає, попри масштабну роботу слідства. Про це заявивла глава Нацполіції Хатія Деканоїдзе, передають Патріоти України з посиланням на 5 канал.

Вона розповіла, що допитані сотні свідків та переглянуто чимало відео. Даканоїдзе пообіцяла оповістити громадськість про результати розслідування, тільки-но вони з'являться. "Вже кілька сотень людей опитали. Вже переглянули велику кількість відео. Ми займаємося оперативним напрямком дуже чітко, так що, якщо буде прорив – ви обов'язково будете знати", - повідомила Деканоідзе.

Як відомо, Павло Шеремет був убитий в центрі Києва 20 липня 2016 року. Журналіста поховали в Мінську. За даними слідчих, зловмисники закріпили вибухівку на днищі авто, за кермом якого був журналіст, під водійським сидінням, без проникнення в салон.

Це варто знати! Кого стосуються обмеження щодо видачі документів консульствами України за кордоном - роз'яснення юриста

субота, 27 квітень 2024, 17:30

Обмеження щодо видачі документів консульствами України стосується всіх чоловіків призовного віку (від 18 до 60 років), які перебувають за кордоном. Це не залежить від того, як давно вони перетнули кордон і скільки проживають в іншій державі, якщо ці ос...

Залишилось кілька днів: Хто з українців зобов'язаний заповнити декларації та доплатити податки

субота, 27 квітень 2024, 17:24

В Україні до 1 травня всі, хто мав додатковий дохід, мають заповнити декларації. Податки із задекларованих активів треба заплатити до 1 серпня, передають Патріоти України. Про це йдеться в роз'ясненні Державної податкової служби. "Подавати декларацію п...