Вже не дихала: Рятувальники на Харківщині витягли із снігового завалу дівчинку (фото, відео)

Рятувальники відразу почали реанімувати дитину і таки змогли повернути її до життя.

Дитину вдалося врятувати. Фото: прес-служба ДСНС.

На Харківщині рятувальники витягли з-під снігового завалу 12-річну дівчинку, яка ледь не загинула. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України у Харківській області, передають Патріоти України.

До рятувальників у селі Івашки Золочівського району Харківської області надійшло повідомлення про те, що 12-річна дитина потрапила під сніговий кучугур. Пізніше стало відомо, що дві дівчинки гуляли яром. Одна з них через необережність підійшла до краю 20-ти метрової прірви, в цей час стався обвал і дитина впала разом із великою кількістю снігу.

На місці події відразу зібралась велика кількість людей, які шукали дівчинку, згодом прибуло і 5 рятувальників. Вони за короткий час знайшли потерпілу під двометровим шаром снігу, але дівчинка вже не дихала. Рятувальники відразу почали реанімувати дитину і таки змогли повернути її до життя.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...