Вже офіційно: Одіозного заступника міністра охорони здоров'я відсторонили від посади

Таке рішення прийнято як захід забезпечення в кримінальному провадженні.

Суд відсторонив Василишина від виконання обов'язків до вересня. Фото: knk.mediaЯк повідомила прес-служба столичної прокуратури, Дніпровський районний суд Києва 14 липня відсторонив заступника міністра охорони здоров'я Романа Василишина від виконання обов'язків до 8 вересня, інформують Патріоти України.

Василишина відсторонили від виконання обов'язків у Міністерстві охорони здоров'я як захід забезпечення в кримінальному провадженні.

Нагадаємо, заступник міністра охорони здоров'я Роман Василишин був затриманий 8 липня на хабарі. Він звинувачується у створенні системи поборів із лікарів-практиків.

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...