Вже рік у "чистилищі": Російська співачка знову відвідала Крим

Співачка Жасмін, яка була занесена в базу "Миротворця" ще минулого року, знову приїхала на анексований півострів на конкурс "Дитяча Нова хвиля".

Співачка Жасмін (вона ж Сара Шор). Фото:www.goodhouse.ru

Російська співачка Жасмін виступала в окупованому Росією Криму на конкурсі "Дитяча Нова хвиля". Світлину з Артека співачка опублікувала в своєму Instagram, передають Патріоти України.

"Как завещал дедушка Ленин "Будь готов!" К борьбе за дело партии - едва ли, а вот за дело искусства - всегда пожалуйста. Выход на сцену через полчаса", - підписала вона знімок, зроблений на тлі прапора Росії і портрета Леніна.

Співачка вже внесена в базу злочинців українського центру "Миротворець". Її звинувачують в незаконному перетині державного кордону України - вона виступала на "Дитячій Новій хвилі" ще в 2016 році.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...