Взялися за найменших: Бойовики "промили мізки" десяткам тисяч дітей "патріотизмом ДНР"

Під час агітації використовували уроки поезії, пісенні концерти, флешмоби і навіть КВК.

Ілюстрація:www.xx-centure.com.ua

У невизнаній "Донецькій народній республіці" пройшли акції, на яких самозвана "влада" хоче будувати ідеологію "республіки". Про це з посиланням на один з сепаратистських сайтів повідомляє інтернет-видання 62.ua, зазначають Патріоти України.

"Це початок тієї великої роботи в рамках ідеології держави, - розповіла журналістам так звана "міністр освіти ДНР" Лариса Полякова. - Ми повинні ростити справжніх громадян, справжніх патріотів. Діти повинні виховуватися з урахуванням традицій і нашої історії, з шануванням дідів, прадідів і батьків" .

Акція пройшла під егідою "міністерства освіти і науки ДНР". За даними відомства, за поточний рік вона охопила всі міста "республіки" і десятки тисяч дітей різного віку. Серед реалізованих проектів: уроки поезії, пісенні концерти, флешмоби, КВН, класні години, зустрічі з ветеранами.

"Дана акція - одна з фундаментальних основ патріотизму нашої республіки. Це основа, на якій будуватиметься ідеологія нашої держави", - заявив у розмові з журналістами "депутат народної ради", "голова комітету з освіти, науки і культури" Мирослав Руденко.

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...

Пів мільйона гривень за газову плиту! Стало відомо, кому з українців загрожує "космічний" штраф

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:50

Українцям, що встановили газові плити та колонки, загрожують штрафи до 500 тисяч гривень. Це станеться у разі виявлення порушень під час обліку та використання природного газу, передають Патріоти України. Лише у Дніпропетровській області (включно з мі...