И хорошего вам настроения: Російським пенсіонерам знову порадили "триматися"

Реальна пенсія в РФ буде на піввідсотка зменшуватися щороку через скасування індексації для працюючих пенсіонерів​.

Ілюстрація:BBC.com

У Росії реальні пенсії можуть надалі знижуватися щорічно на 0,5% через скасування індексації для працюючих пенсіонерів. Як передає агентство РІА, Про це повідомив глава Міністерства праці Росії Максим Топілін, передають Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

“Реальна пенсія буде, може, десь на піввідсотка зменшуватися щороку тільки за рахунок того, що ми індексуємо пенсію тільки працюючим”, – сказав Топілін.

Він також зазначив, що наразі в Росії 30 мільйонів непрацюючих пенсіонерів і 10 мільйонів працюючих.

Як відомо, під час візиту прем’єр-міністра Росії Дмитра Медвева до Криму місцеві жителі жваво цікавилися у нього, як їм виживати на мізерну пенсію. Однак прем’єр-міністр визнав, що грошей на підвищення пенсій немає ні для кримчан, ні для жителів регіонів Росії, і побажав їм хорошого настрою.

Відмова від повістки та неявка до ТЦК: В Україні підняли штрафи для ухилянтів

четвер, 9 травень 2024, 10:28

Верховна Рада України ухвалила у другому читанні законопроект №10379 про посилення відповідальності за військові правопорушення. Який, зокрема, в кілька разів підвищує штрафи для ухилянтів. Таким чином, сьогодні відповідний законопроект парламентарі ух...

На грані: Україні знову загрожують блекаути - коли повідомлять нові графіки відключень

четвер, 9 травень 2024, 9:59

В Україні знову можуть запровадити графіки відключення світла, адже після терористичних ударів ворога в ніч проти 8 травня уражені ключові об’єкти української енергетики. Про те, до чого готуватися українцям, коли і хто повідомить про нові графіки відк...