"Идиот! Козлина, бл...!": Нардепи побилися прямо на ТБ через "правки Лозового" (відео)

Зіткнення сталося між народними депутатами Вадимом Івченком та Олексієм Гончаренком.

Через "правки Лозового" пролилася перша кров. Фото: скріншот з відео.

У студії "5 каналу" побилися народні депутати від фракції "Батьківщина" Вадим Івченко і партії "Блок Петра Порошенка" Олексій Гончаренко, передають Патріоти України.

"Через "правки Лозового" пролилася перша кров. Тільки що в студії "5 каналу" сталося зіткнення між народними депутатами Вадимом Івченком та Олексієм Гончаренком", - написав народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко під відео.

Він пояснив, що конфлікт між нардепами стався через законопроект про скасування "правок Лозового". "Він почався в студії і продовжився в коридорі. Я викликав поліцію для оформлення протоколу", - уточнив Геращенко.

Зазначимо, що Верховна Рада відхилила законопроект №7547 зі змінами кримінального судочинства, що скасовують дію "правок Лозового". Під час представлення проекту нардеп Тетяна Острокова розповіла, що він виправляє недоліки прийнятих змін в КПК.

"Ці зміни були прийняті фракціями коаліції. Вони вже сьогодні можуть вступити в силу і привести до колапсу судової та правоохоронної системи", - заявила Острокова.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...