"Идите на х*й!": Відомий одеський ресторан потрапив у скандал з туалетом (фото)

Хамство персоналу та нахабні манери так званого "сек'юріті" у багатьох відіб'ють охоту відвідувати в Одесі ресторан "Ітака".

Ресnоран "Ітака" прославився хамством персоналу. Ілюстрація:Pre-Party.com.ua

В одеському ресторані "Ітака" літню жінку не пустили в туалет. Про це на своїй сторінці в Facebook написала одеситка Інна Замощук, передають Патріоти України.

За її словами, прикрий інцидент стався тоді, коли вони з чоловіком вирішили повечеряти в "Ітаці". Перед тим, як сісти за стіл, пара пішла до туалету, щоб помити руки. Там вони стали свідками конфлікту між жінкою похилого віку й працівниками ресторану.

"Підходячи до санвузла, ми зупинилися, бо біля нього була перешкода. Біля входу в WC стояла жінка пенсійного віку, сива і дуже пристойно одягнена. Вона говорила про щось зі "стафом". Розмова була дуже стриманою, але я вловила сенс. Мене і чоловіка аж почало тіпати. Ми зрозуміли, що це конфлікт. А полягає він у тому, що "стаф" не пускає пенсіонерку в туалет, аргументуючи це тим, що туалет тільки для відвідувачів", – написала Замощук.

Це обурило пару. Вони намагалися доступно й делікатно пояснити працівникам закладу, що вони не мають права не пропускати літню жінку в туалет. Цим клієнти лише нарвалися на неприємність.

"Ми почали делікатно і в оповідній формі пояснювати "стафу", що він помиляється, і що в країні є закон "не перешкоджати входу в туалет у закладі навіть тим людям, які не є його клієнтами". У відповідь працівники єхидно посміхалися і починали хамити. Я, не витримавши, кажу: "Хлопці, від душі бажаю, щоб вашу бабусю або літню матір не пустили в туалет, як ви це щойно зробили з пенсіонеркою". Жінка сказала, що вона дитина війни", – написала одеситка.

У відповідь на це одна з працівниць закладу у блакитній кофті крикнула "Ти що тут найрозумніша?!". Сказавши це, вона побігла кликати охорону.

Жінка в "блакитній кофті""І тут прийшло "воно" (в білому вбранні security). Особистість явно або в минулому блатна, або та, яка сиділа у в’язниці. Обличчя спотворене інтелектом, а мова – конфліктністю. Він починає наїжджати на мене, наступає фізично, і намагається тиснути на мене головою. На що мій чоловік ледь не починає з ним бійку", – описала ситуацію жінка.

security ресторану

За словами Замощук, ситуацію намагалася "розрулити" директорка ресторану. Але це не увінчалося успіхом.

"Через те, що security – бидло, а дівчина в блакитній кофті – безкультурна вискочка, їй не вдалося залагодити цей конфлікт. Вона намагалася, але її ж персонал загнав конфлікт у ще більший скандал! У результаті мати, прокльони і т. д.", – написала вона.

На репліки жінки "Місто маленьке, і, повірте, вам ще буде ой-йо-йой", працівники "Ітаки" сказали, що таких, як вони, багато ходить, і щоб ішли на**й.

Відвідувачка зазначила, що якби не її чоловік, не виключено, що security міг розбити їй обличчя.

"А дівчина в блакитному грубіянить клієнту при директорі ресторану! І security це підтримує, і кричить навздогін. Хамство неймовірне!" – обурилася Замощук.

Ця історія набула широкого розголосу в соцмережі. У своїх коментарях люди поділилися подібними історіями.

Наприклад, за словами одеситки Луїзи Науменко, торік її з чоловіком і сином взагалі не пустили в ресторан.

"Мене з чоловіком і сином торік о сьомій годині вечора взагалі не пустили в "Ітаку", оскільки я відмовилася платити за третій шезлонг. Мої аргументи про те, що ми на пляжі збираємося провести не більше двох годин, взагалі нікого не хвилювала. Хамству в "Ітаці" не має меж!" – написала вона.

Ложка дьогтю також дісталася барменам закладу. За словами деяких відвідувачів ресторану, вони не проти обманути людей.

Ситуацію щодо інциденту дирекція ресторану коментувати відмовилася.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...