"Их нравы": 81-річна москвичка вкрала два мільйони рублів

Замість думати про вічне, спритна бабця ошукала не одну родину, "продаючи" московську нерухомість.

81-річна бабця виявилась квартирною шахрайкою. Фото: vkurse.ua.Поліцейські затримали 81-річну пенсіонерку, яку підозрюють у великому шахрайстві з квартирами, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Тільки по одному епізоду затримана, імовірно, видурила трохи менше двох мільйонів рублів. Про це повідомляє прес-група УВС по ЮВАО міста Москви.

Факт шахрайства розкрився 19 травня, коли в поліцейську дільницю району Друкарі звернулася 39-річна уродженка Красноярська. Потерпіла повідомила, що ще в 2012 році познайомилася з літньою жінкою, яка представилася співробітницею соціальної організації і запропонувала з її допомогою купити квартиру з великою знижкою. Але, отримавши гроші - 1 мільйон 700 тисяч рублів, - псевдопомічниця перестала виходити на зв'язок.

За фактом шахрайства в особливо великому розмірі порушено кримінальну справу. Зловмисниця затримана і зараз знаходиться під підпискою про невиїзд.

Поліцейські з'ясували, що раніше пенсіонерка вже з'являлася в кримінальній хроніці, вона відбувала покарання за аналогічний злочин.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...