"Их нравы": У "високодуховній" Росії чоловік убив брата, який гадив просто у хаті, звалюючи все на кота

Як встиг зізнатися потерпілий перед розправою, йому було просто лінь користуватися туалетом.
Чоловік гадив у хаті, а звинувачував в усьому кота. Ілюстрація: соцмережі.

Сімейний конфлікт обернувся трагедією в Новокузнецьку. В одній з квартир було знайдено тіло 60-річного чоловіка, з яким, імовірно, розправився його молодший брат, який займав сусідню кімнату, передають Патріоти України.

Як уточнюють в Управлінні СК РФ в Кемеровській області, порушено кримінальну справу за статтею «Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило смерть». Встановлено, що підозрюваний завдав кілька ударів дерев'яною палицею, що і призвело до смертельних травм.
Причиною конфлікту стала асоціальна поведінка старшого з родичів. За даними місцевих ЗМІ, чоловік періодично справляв нужду, не виходячи зі своєї кімнати. Замість унітаза він використовував горщики з квітами, целофанові пакети і порожні коробки з-під взуття. Причому це було не наслідком якогось розумового відхилення. Як встиг зізнатися потерпілий перед розправою, йому було просто лінь користуватися туалетом. А щоб відвести від себе підозри, він звалював все, що відбувається, на кота.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...