З дитячого майданчика в Одесі викрали 9-річного хлопчика (фото)

Завдяки оперативним діям правоохоронців дитину знайшли. Жінку, яка забрала його з майданчика, затримали.

Викраденого хлопчика на щастя вдалося знайти. Фото:прес-служба МВС

В Одесі 6 листопада з дитячого майданчика була викрадена дитина – 9-річний хлопчик вийшов пограти і зник. Про це повідомляє прес-служба МВС України в Facebook, передають Патріоти України.

Відразу після інциденту по тривозі були підняті підрозділи поліції і фахівці кіберполіції. Завдяки оперативним діям правоохоронців хлопчика знайшли. Жінку, яка забрала його з майданчика, затримали.

"Ця історія могла мати трагічний кінець. Шановні батьки, будь ласка, не втомлюйтеся повторювати дітям правила поведінки, якщо до них підходять незнайомці. Ніхто, крім рідних і близьких людей, не може забирати їх зі школи чи з майданчиків.", – підкреслили у відомстві.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...