З грандіозної програми вийшов пшик: В Сімферополі зірвали "свято" до дня народження Володимира Володимировича

Без сумніву, на організаторів свята чекатиме відповідальність. Якщо з населення, котре 100-тисячним натовпом не зібралось вітати гаранта Росії, нічого не візмеш, то чиновників за нерозторопність чекає сумна доля.

У дитячому парку в окупованому Сімферополі так зване свято до дня народження президента Росії Володимира Путіна пройшов дуже скромно, незважаючи на заплановані грандіозні події, зазначають Патріоти України.

Відзначається, що проведення акції до дня народження Путіна рекламували в соціальних мережах і деяких ЗМІ місцеві активісти відділень всеукраїнських громадських організацій "КримВолонтер", "Російський Союз Молоді", "Союз Добровольців Росії", міжрегіональний ресурсний центр підтримки "За майбутнє Криму".

Однак не відбулися ні запланована концертна програма, ні виступи запрошених почесних гостей. Крім того, молодь проігнорувала навіть "іменну" дискотеку, де мала звучати тільки російська музика.

Акція була зведена до фотографування декількома батьками своїх дітей на тлі великої, стилізованої листівки з побажаннями кримчан Путіну. Її російському президенту збираються відправити у понеділок, 10 жовтня.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...