З напутнім словом великого Івана Франка: Українські олімпійці знялися в ролику спонсора Національного олімпійського комітету (відео)

Чемпіонка світу та Європи Ольга Саладуха, чемпіони світу зі спортивної гімнастики та греко-римської боротьби Олег Верняєв і Жан Беленюк, а також олімпійська чемпіонка з кульової стрільби Олена Костевич у синьо-жовтій формі показали свою майстерність.

Українські олімпійці знялися в патріотичному ролику на вірші Івана Франка. Скріншот.

Четверо прославлених українських спортсменів напередодні Ігор у Ріо-де-Жанейро взяли участь в зйомках ролика одного зі спонсорів Національного олімпійського комітету, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Чемпіонка світу та Європи з потрійного стрибка Ольга Саладуха, чемпіони світу зі спортивної гімнастики та греко-римської боротьби Олег Верняєв і Жан Беленюк, а також олімпійська чемпіонка з кульової стрільби Олена Костевич у синьо-жовтій формі показали свою майстерність на тлі української природи під вірші класика української літератури Івана Франка.

"Знімати чемпіонів - одне задоволення. Вони приїжджали на знімальний майданчик прямо з турнірів, завоювавши срібло і золото, без пафосу і понтів, не закочуючи захмарний райдер, не вимагаючи до себе підвищеної уваги. Під час зйомки дисципліновано чекали стільки, скільки потрібно чекати, і відповідально робили стільки дублів скільки потрібно, щоб вийшов гарний кадр.

Єдине що їх турбувало: чи не запізняться вони на тренування і чи не буде незадоволений тренер, попереду Олімпіада. Спасибі нашим героям. Ми хочемо щоб вони знову перемогли", - написав у соцмережах Олександр Стеколенко, один з авторів відеоролика.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...