"З нас люди вже сміються": У Дніпрі замість пункту поліції відкрили ігрові автомати

Борис Філатов запропонував чиновникам об'єднуватися з громадськими активістами та допомагати поліції і "Муніципальній варті".

Борис Філатов. Фото: Антикор.

Мер Дніпра Борис Філатов обурився через те, що в мікрорайоні міста Мирному замість опорного пункту поліції з'явився зал ігрових автоматів, передають Патріоти України.

Він наголосив, що зараз боротися з незаконними гральними точками міська влада може тільки у площині вивісок та благоустрою. Але найближчим часом Управління торгівлі має почати впорядковувати цей бізнес. Такі вимоги Філатов озвучив на 43-й сесії міської ради, повідомляє "34 телеканал".

"Вирішення проблеми з ігровими автоматами вимагає системного підходу і не обмежується одним Самарським районом. Це ж легальний бізнес, який має необхідні ліцензії. Я б хотів після того, як ми закінчимо дискусію, надіслати сесійне звернення до керівництва Самарського РВВС з вимогою піти нам назустріч. Якщо цього не буде, міськрада теж назустріч йти з виплатами субвенцій не буде", — сказав мер Дніпра.

"Що потрібно від нас? Будь-яка допомога. Ось якщо кажуть, що на Ігрені зруйнований опорний пункт поліції. Та сама ситуація на Мирному. Там взагалі сміх: три роки тому мер відкривав там опорний пункт, а пізніше там відкрили зал ігрових автоматів "Золота підкова". З нас люди сміються, а ми ж влада. А там закон — тайга, прокурор — ведмідь", — додав він.

Що стосується боротьби з криміногенною обстановкою в місті, то тут Філатов запропонував чиновникам об'єднуватися з громадськими активістами та допомагати поліції і "Муніципальній варті", доплачуючи останнім за їхню роботу. На думку мера Дніпра, "двоє міцних хлопців у камуфляжі зможуть ганяти по кущах наркоманів і навіть стежити за тими, хто викидає будівельне сміття в недозволених місцях".

Ви будете здивовані! Шкільні хулігани в дорослому віці мають вищу зарплату і більш задоволені життям - результати дослідження

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:52

Дорослі, які у шкільні роки були хуліганами, мають вищу зарплату та більш задоволені своїм життям, ніж ті, хто мав зразкову поведінку. Таких висновків дійшли фахівці Інституту соціальних та економічних дослідників Великої Британії, передають Патріоти У...

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...