З одеського санаторію виганяють чемпіона Паралімпіади в Ріо - активіст

​Роман Полянський, який взяв для України "золото" на іграх в Ріо-де-Жанейро, може залишитися без даху над головою.

Роман Полянський. Фото:www.champion.com.uaЗ одеського санаторію "Куяльник" виганяють українського паралімпійця Романа Полянського, який виборов "золото" в одиночному веслуванні на 1000 метрів на Іграх 2016. Про це на своїй Facebook повідомив засновник організації "Оберіг", громадський активіст Дмитро Вічик, зазначають Патріоти України.

"Сегодня узнал от Ирина Корниенко, что 01/10/2016 из санатория Куяльник выгоняют так же и Романа Полянского — гребеца, дебютанта Паралимпийских игр, взявшего для Украины золото в одиночной гребле на 1000 метров и установив паралимпийский рекорд. Он преодолел дистанцию за 4:39,56 секунды.

Прошу максимальный REPOST!!! У меня нет возможности тэгнуть никого из руководства города или области, прошу сделать это того, у кого такая возможность есть." - написав Дмитро.

Слід зазначити, що в адміністрації голови Одеської області відреагували майже відразу. Куратор з питань культури і гуманітарної політики Соломія Бобровська пообіцяла розібратися з ситуацією.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...