З певною метою: Керівника РІА "Новости Украина" етапують у Херсон

В Херсоні розташований офіс української прокуратури Автономної Республіки Крим, яка веде справу Кирила Вишинського.

Кирило Вишинський. Фото: Главком.

Українські правоохоронці почали етапування керівника порталу РІА «Новости Украина» Кирила Вишинського з Києва до Херсона для обрання запобіжного заходу. Про це повідомив по телефону його адвокат, передають Патріоти України із посиланням на пропагандистський ресурс «РІА Новини».

Зазначимо, що в Херсоні розташований офіс української прокуратури Автономної Республіки Крим, яка веде справу Вишинського. Нагадаємо, 15 травня Гітлянська заявила про проведення слідчих дій в офісі РІА «Новости Украина» в Києві. За її словами, співробітники СБУ спільно з прокуратурою Автономної Республіки Крим розкрили діяльність мережі медіаструктури, підконтрольних Росії. Затримано директора РІА «Новости Украина» Вишинського. Встановлено, що ця медіаструктура використовувалася Росією в рамках гібридної інформаційної війни проти України.
У свою чергу прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Росія прийме «заходи взаємності» у відповідь на дії СБУ проти РІА «Новости Украина».

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...