З-під арешту відпустили екс-заступника голови ДПС часів Януковича, - ЗМІ

Жодних офіційних повідомлень із цього приводу компетентними органами не публікувалося.

Андрій Головач. Фото: "Конфлікти і закони"

Колишнього першого заступника голови Державної податкової служби - начальника податкової міліції часів президентства Віктора Януковича Андрія Головача відпустили з-під арешту. Про це повідомляє ТСН із посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

При цьому журналісти поки не пишуть, коли і хто саме відпустив колишнього податківця. "Жодних офіційних повідомлень із цього приводу компетентними органами не публікувалося", - йдеться в статті.

Нагадаємо, що 9 серпня 2016 року співробітники Військової прокуратури та СБУ затримали Головача. Його та чотирьох інших чиновників часів Януковича підозрюють у незаконному відшкодуванні ПДВ підприємствам із ознаками фіктивності, які перебували під контролем злочинної групи Януковича, Азарова і Клименко на суму понад 3 млн грн.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...