З-за грат на сцену і ще мріє погладити кота: Звинувачений у педофілії акордеоніст Завадський після декількох років в СІЗО оголосив дату першого концерту

Акордеоніст Ігор Завадський без вироку суду провів у СІЗО 4,5 роки.

Ігор Завадський. Фото: glavcom.uaДиректор Харківської правозахисної групи Євген Захаров, один з тих, хто брав акордеоніста Завадського на поруки, розповів, що випущений сьогодні на волю під час чергового розгляду справи Подільським районним судом артист Ігор Завадський свій перший концерт на свободі дасть 30 червня в столичному Будинку актора, повідомляють Патріоти України.

«На наше щастя, сьогодні, (13 червня), коли суд приймав рішення випустити Ігоря з-під варти, стало відомо, що ця дата в Будинку актора вільна. Ігор готовий дати концерт на два відділення тривалість 45 хвилин. Буде грати дуже складні речі, у СІЗО у нього був інструмент і можливість репетирувати», - повідомив правозахисник.

«Попереду - судовий процес, в якому має бути доведена відсутність події злочину. Але головне - Ігор вільний! І 30 червня в Будинку актора вже дає концерт з двох відділень по 45 хвилин!», - повідомляє правозахисник на своїй сторінці в "Фейсбук".

На думку Захарова, той факт, що Завадського випустили з СІЗО, свідчить про нові позиції Генпрокуратури – у в'язниці не повинні сидіти люди, чия вина роками не доведена.

«Я вважаю справа Завадського повністю сфабрикована. Воно було наслідком ревнощів. З боку кого саме, я не можу говорити, бо не маю достатньо доказів, - каже Євген Захаров. – Апеляційний суд скасував перший вирок Подільського суду, відправивши справу на новий розгляд, але залишив Ігоря під вартою до 18 червня. Сьогодні було перше засідання, розглядався запобіжний захід. Прокуратура не заперечувала проти того, щоб Ігорю її змінили», - додав він в інтерв'ю ЗМІ у понеділок після засідання суду.

Відомо, що разом з Завадським винним у розбещенні визнали його адміністратора та водія. Андрія Бригиду засудили до 7 років позбавлення волі, Андрія Бойка - до 3 років.

Адміністратор акордеоніста Андрій Бригида вже давно перебуває на підписці. Щодо нього вирок – 7 років позбавлення волі - також можуть змінити. Водій своє відсидів.
Отримавши свободу в залі суду, Завадський сказав, що не буде нікому мстити і вимагати компенсацій. Стан його здоров'я непоганий, підводить тільки зір, який він різко став втрачати після арешту.


Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...