З жінками краще не жартувати: На Київщині через ревнощі дівчина задушила суперницю

25-річна мешканка смт. Калита вбила 49-річну жінку та сховала її під східцями, після чого повернулася до коханого.

Чоловіка не поділили - під Києвом жінка жорстоко вбила суперницю. Ілюстрація: Repin.infoСпівробітники Броварського відділу поліції по гарячих слідах розкрили вбивство 49-річної місцевої жительки. 25-річна підозрювана приревнувала свого коханого чоловіка до іншої і під час бійки вбила її, повідомляють Патріоти України із посиланням на ГУ НП у Київській області. За фактом вбивства поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України.

11 листопада у Броварську поліцію надійшло повідомлення про те, що в смт. Калита Броварського району в під'їзді будинку під сходами без ознак життя лежить жінка.

Працівники поліції, які одразу прибули на місце події, встановили, що загиблою є 49-річна місцева жителька. Під час проведення огляду стало відомо, що причиною її смерті стало удушення (асфіксія). Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили обставини трагедії і особу, яка вчинила вбивство. Нею виявилася 25-річна місцева мешканка.

З'ясувалося, що 10 листопада ввечері підозрювана вийшла з квартири чоловіка, з яким була в інтимних стосунках і зустріла незнайому жінку, яка йшла до її коханого випити чарку горілки. Розлючена жінка на ґрунті ревнощів ударила суперницю в обличчя, після чого між ними зав'язалася бійка, під час якої потерпіла зазнала повторного удару у скроню і втратила свідомість. Потім зловмисниця взяла безпорадну жінку за шию і затягла під східці, накривши її ж шубою, а сама пішла за горілкою і повернулася у квартиру свого бойфренда.

Зараз вирішується питання про затримання підозрюваної за ст. 208 КПК України та обрання їй запобіжного заходу. За фактом умисного вбивства слідчим відділом Броварської поліції відкрите кримінальне провадження ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...