За кордоном українські заробітчани працюють дуже інтенсивно, багато з них не витримують - експерт

Закордонні роботодавці прагнуть використовувати українців із максимальною ефективністю. А це вимагає від заробітчан виконання великого обсягу робіт.

Заробітчани. Ілюстрація:Радіо максимум

Українці, що працюють за кордоном, викладаються на роботі більше, ніж в Україні. При такій інтенсивності праці вони могли б заробляти рівнозначні суми і в Україні. Про це заявив президент Всеукраїнської асоціації компаній з міжнародного працевлаштування Василь Воскобойник в ефірі 5 каналу, інформують Патріоти України.

"Якщо ми говоримо про фахівців – такі, як зварювальники, токарі, будівельники – так, вони можуть заробляти і тут. При такій самій інтенсивності, вони можуть заробляти тут такі самі гроші", – запевнив Воскобойник.

За його словами, закордонні роботодавці прагнуть використовувати українців із максимальною ефективністю. А це вимагає від заробітчан виконання великого обсягу робіт.

"Ті українці, що працювали у Польщі, в Німеччині, в Італії, – можуть підтвердити, що інтенсивність праці там набагато вища. Це пов'язано з тим, що бізнесмени і підприємці хочуть використовувати робочі руки людей з максимальною ефективністю. Відсотків 40 українців фізично не можуть вкластися у цей темп.

Вони не можуть працювати з таким навантаженням і тому повертаються в Україну та розповідають про те, як над ними знущалися, як їм було важко, тяжко", – розповів експерт.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...