За одну - дуже прикро: Українські артисти отримали нагороди з рук Захарової у Кремлі

​У неділю, 12 листопада, українські виконавці побували в Москві на врученні однієї з головних музикальних нагород ворожої держави.

У той час, коли ONUKA відмовляється виступати в Празі на одній сцені з російськими музикантами, інші співочі українці не соромляться показуватись не просто в Росії, а в осередку її влади - Кремлі, зазначають Патріоти України.

За статуетками "Золотий грамофон - 2017" в Кремлівський палац з'їхалися чимало українців, які вже заплямували свою репутацію виступами у ворожому країні, котра веде криваву агресію на Донбасі. Це Ані Лорак і Віра Брежнєва, екс-учасниця гурту "ВІА Гра", і її колега по цеху - Світлана Лобода.

Також російську публіку розважали в Кремлі Макс Барських та Таїсія Повалій, яка втекла до Росії з початком Євромайдану.

Одну з перших статуеток вручили народній артистці і Герою України Софії Ротару. Нагороду Софія Михайлівна прийняла з рук офіційного представника МЗС Росії Марії Захарової, яка відома своєю антиукраїнською позицією.

На питання журналістів ТСН, що підготували сюжет, чи стало синові Ротару Руслану Євдокименку не по собі, коли дізнався, хто буде вручати нагороду його матері, син артистки відповів: "Уже минуло, що я можу зараз зробити".

"Чесно кажучи, я її ім'я почув уже під час вручення. Плюс, ми не вирішуємо, хто кого вітає, нагороджує", - сказав Руслан.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...