За провал на Євро-2016: Порошенку запропонували віддати зарплату гравців збірної України по футболу бійцям АТО

Хороші слова на адресу наших футболістів підібрати складно, це вірно. Але все ж лікувати наших воїнів, протезувати, одягати, годувати, поїти і забезпечувати тепловізорами зобов'язаний уряд України. І генералісимус особисто.

Поранені воїни потребують допомоги всього суспільства. Фото: gazeta.uaНа офіційному сайті президента України після поразки української футбольної збірної північноірландцям з'явилася відповідна петіція - з пропозицією позбавити гравців збірної України з футболу зарплат і премій, а гроші віддати ветеранам АТО для їх лікування. Відповідну пропозицію розмістили 17 червня, повідомляють Патріоти України.

Автор петиції Андрій Черник вважає, що всіх тренерів і гравців збірної необхідно позбавити державних виплат. Такий заклик з'явився після того, як 16 червня наші футболісти програли збірній Північної Ірландіі. Це стало другою поразкою українців на Євро-2016 після матчу з Німеччиною. Петицію за три дні підписали 31 осіб з 25 тисяч необхідних. До кінця голосування залишилося 90 днів.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...