"За операцію у Сирії": Радянська Червона шапочка отримала медаль від російських військових (фото)

Яна Поплавська дуже пишається нагородою та запевняє, що "служитиме Росії" і надалі.

Яна Поплавська. Фото: Фейсбук.

Радянська і російська актриса Яна Поплавська отримала медаль від міністерства оборони Російської Федерації. Про це вона сама повідомила на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Мисткиня також оприлюднила фотографії супроводжуючих документів та показала відео, як її нагороджували. У документах сказано, що медаль вона отримала за військову операції у Сирії у якості її учасника.

«Спасибі міністерству оборони Росії, «кінодесанту», моїй родині, моїм друзям, моїм колегам. Я щаслива! Служу Росії!», - так прокоментувала свої нагородження актриса.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...