За зраду скреп з довічним у Сибір: Всеросійське спортивне видання повернуло Крим Україні

У російській редакції телеканалу "Євроспорт" вирішили провести тест для читачів.

Фото:https://styler.rbc.ua/

Російська редакція телеканалу "Євроспорт" на своєму сайті визнала анексований РФ Крим територією України. Про це пише Styler, передають Патріоти України.

Так, на ресурсі опублікували для читачів спеціальний тест під назвою "Вгадай фінал єврокубка за стадіоном". Як ілюстрацію до матеріалу журналісти вибрали карту Європи, де були виділені кордони різних держав.

Україна зображена з Кримом, який розфарбований жовто-синім кольором, хоча український прапор творці ілюстрації примудрилися перевернути.

"Зате Крим, як і належить, у складі України", - написали в коментарях.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...