"Забула", що сама обіцяла: У 2008 році прем'єр-міністр Тимошенко планувала продати українську землю (документ)

Яскравий приклад того, як український політик міняє думку в залежності від того де знаходиться, при владі чи в опозиції

Фото: www.spu.pl.ua

У 2008 році тогочасний прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко планувала заради отримання чергового траншу від МВФ продати українські сільськогосподарські землі. Відповідна ініціатива згадана у меморандумі про економічну та фінансову політику від 31 жовтня 2008 року. ІНФОРМАТОРу вдалося роздобути зняту з оригіналу копію документа, адресований тодішньому главі МВФ Домініку Строс-Кану, повідомляють Патріоти України.

Меморандум підписали прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, президент України Віктор Ющенко, міністр фінансів Віктор Пинзеник та голова Національного банку України Володимир Стельмах.

Пропозиція впровадження вільного аграрного ринку висвітлена у 20-му пункті розділу “Політика підтримки приватного сектора”.

“У дійсності, заходи у кількох сферах набувають навіть ще більш вирішального значення для того, щоб надати допомогу у отриманні зовнішнього фінансування від приватного сектора у майбутній складний період попереду.

На наш погляд, можна виділити кілька заходів, що матимуть вирішальне значення у найближчій перспективі, у тому числі: створення працюючого ринку сільськогосподарських земель, узгодження переліку компаній, що підлягають прозорій приватизації 2009 році. Ми також обговорюємо ці питання у контексті нашої програми, що буде підтримана коштами Світового Банку”, – йдеться у меморандумі. Також у розробленій програмі економічних реформ згадується зниження швидкості росту мінімальної зарплатні.

Велика п'ятниця Страсного тижня: Найсуворіший день Великого посту. Традиції, особливості, прикмети

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:58

Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...