Зачепив берізку: У Росії впав легкомоторний літак (фото)

В результаті НП постраждали дві людини, у важкому стані перебуває пілот літака - 962 року народження.

Фото:https://wolsk.ru

Сьогодні, 10 червня, у Вольському районі Саратовської області на території Нижньочернавського муніципального округу зазнав аварії легкий багатоцільовий літак X-32 "Бекас", який мав обприскувати поля. Про це повідомляє Вольск.ру, передають Патріоти України.

Літак впав при зльоті з висоти в п'ять метрів, зачепивши перед цим крони дерев. Раніше пілот прийняв рішення про екстрену посадку через неполадки з двигуном.

В результаті НП постраждали дві людини, у важкому стані перебуває пілот літака - 962 року народження.

"Пілот отримав поєднану травму, він знаходиться у важкому стані. У нього травматичний шок, зафіксовані множинні переломи, але він у свідомості. Чоловіка госпіталізували в реанімаційне відділення", - розповіли медики.

На місце аварії виїхала слідчо-оперативна група, співробітники відділу МВС по Вольському району відгородили місце події.

За попередніми даними, літак зачепився за верхівки берези і здійснив жорстку посадку.

Криму загрожує неминуче екологічне лихо: Експерт розповів про небезпечні природні процеси

вівторок, 7 травень 2024, 21:43

У тимчасово окупованому Криму висихають річки. На думку еколога Євгена Хлобистова, це відбувається через недостатні опади. Про це повідомив Кримськотатарський Ресурсний Центр на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України. У...

Окупанти навіть зруйнували його дім, але...: Харків'янина вдруге судитимуть за любов до "русского мира" (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 21:28

Співробітники Служби безпеки України затримали у Харкові 48-річного чоловіка, який є шанувальником Росії. За даними слідства, у 2022 році його вже притягували до кримінальної відповідальності за те, що він заперечував збройну агресію Росії проти Україн...