Загострення на Луганщині: Місцеву медсестру важко поранено під час обстрілу терористами Щастя (фото)

31-річна жінка отримала подвійне сліпе осколкове поранення голови. Наразі за її життя борються лікарі.

Наслідки обстрілу Щастя. Фото:http://dn.depo.ua/

У ніч на 31 серпня бойовики 25 разів обстріляли населені пункти Луганщини вздовж всієї лінії розмежування. Найбільше постраждало місто Щастя. Про це повідомив заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко, передають Патріоти України з посиланням на Depo.Донбас.

Повідомляється, що внаслідок обстрілу окупантів зі 120-мм мінометів у житлових будинках побиті стіни, вибиті вікна та осколками посічені дахи.

"Один будинок по вул. Приозерна згорів. Руйнувань зазнала будівля місцевого храму. Також, у житлових кварталах міста незначно ушкоджені лінії електро- та водопостачання, ведуться відновлювальні роботи", - повідомив Клименко.

Також зазначається, що під час обстрілу жінка 1985 року народження - медична сестра місцевої лікарні, отримала подвійне сліпе осколкове поранення голови. Наразі за її життя борються лікарі.

Загалом же, впродовж минулої доби бойовики обстрілювали населені пункти Попаснянського району, в тому числі з забороненими Мінськими домовленостями видами зброї.

Як повідомлялося раніше, обстріл бойовиків розпочався о пів на десяту вечора 30 серпня з обстрілу Станиці Луганської. З 10 вечора окупанти почали гатити по Щастю. За свідченням місцевих жителів, били по центру міста. З боку українських військових вогонь у відповідь не відкривався.

Місцеві жителі зазначають, що такого вже давно не було і їм знову довелося шукати порятунку у підвалах.

"Складається враження, що терористи намагаються використати до 1 вересня усі боєприпаси, що завозилися до так званої "ЛНР" з території Росії протягом останніх місяців. Страждають мирні люди та військові, руйнуються житлові будинки та об’єкти критичної інфраструктури", - зазначив Клименко.

Він також повідомив, що обласна адміністрація зі свого боку робить все можливе для оперативного відновлення об'єктів, необхідних для відновлення життєдіяльності постраждалих населених пунктів. Координує проведення відновлювальних робіт особисто голова облдержадміністрації Юрій Гарбуз.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...