Заявили, що "цілком непричетні": Що відомо про підозрюваних у замаху на активіста Михайлика в Одесі

Дружина і сестра підозрюваного Торніке Нагладзе розповіли журналістам в лікарні, що його затримали близько 20.00 напередодні і тримали в поліції до 6 ранку.​

Торніке Нагладзе зараз у лікарні. Фото: Думская.

Дивного звороту набуває ситуація із затриманням трьох підозрюваних у замаху на життя одеського активіста Олега Михайлика. Двоє з них вже поміщені в ізолятор тимчасового тримання, а ось на третьому правоохоронці «спіткнулися». ЗМІ вже повідомляли про те, що один з тих, хто був затриманий як підозрюваний в нападі на Михайлика, виявився інвалідом першої групи - він пересувається на інвалідному візку. Про це, зокрема, заявили журналістам в лікарні його адвокат Володимир Поярков і родичі, передають Патріоти України.

За словами адвоката, його підзахисний в 2014 році під час ДТП отримав серйозну травму, в результаті якої став інвалідом. Поярков зазначив, що сьогодні вранці за місцем проживання підозрюваного правоохоронці проводили слідчі дії, але ані зброї, ані боєприпасів виявлено не було.

Адвокат зазначає, що його підзахисний зараз проходить обстеження, за результатами якого медики повинні дати висновок про можливість його етапування в ізолятор тимчасового утримання. «Я считаю это подозрение абсолютно несостоятельным. Мой подзащитный при помощи своих друзей самостоятельно приехал в райотдел полиции, узнав, что его ищут, и оттуда уже не вышел, а уехал на «скорой», — заявив Поярков.

Дружина і сестра підозрюваного Торніке Нагладзе розповіли журналістам в лікарні, що його затримали близько 20.00 напередодні і тримали в поліції до 6 ранку. «Десять часов не выпускали в туалет и не давали поесть, — сказали родичі. — К нему трижды вызывали „скорую“, которая фактически не оказывала помощь. Более того, при попустительстве полицейских позволили себе откровенное хамство, сбросив больного человека на пол… Только четвертая „скорая“ госпитализировала».

За їхніми словами, двоє інших затриманих - це брат і товариш Торніке Нагладзе. Вчора ввечері троє чоловіків самостійно прибули до відділу поліції, дізнавшись, що їх розшукують. Правоохоронці запросили їх всередину і більше не випустили.

У лікарні перебували також друзі Нагладзе, своєрідна група підтримки - представники грузинської громади. Вони стверджують, що одному з підозрюваних поліція просто підкинула пістолет під час обшуку. «Взяли» именно этих, потому что нужно было кого-то задержать, — вважають представники діаспори. - Подобное допускать невозможно".

Ця група обурилася поведінкою поліцейських і спробувала пройти в корпус медзакладу, де знаходиться їхній земляк. Між ними і прибулими додатковими силами поліцейських сталася сутичка, «постраждали» вхідні двері.

Джерело: Факты

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...