"Захоплені території будуть звільнені. А пенсійний вік у РФ підвищать у будь-якому разі": Цимбалюк на росТБ осадив пропагандистів Путіна (відео)

Український журналіст знову нагадав росіянам про їх туманне майбутнє при режимі Володимира Путіна.

Роман Цимбалюк. Фото: УНІАН.

Український журналіст Роман Цимбалюк розлютив кремлівських пропагандистів словами про те, що постійним обговоренням війни в Україні та вихвалянням "міццю" окупаційної армії вони намагаються відвернути увагу російського суспільства від підвищення пенсійного віку, передають Патріоти України.

Крім того, він прямо звинуватив країну-агресора в тому, що кровопролитною війною на Донбасі, від якої вона відхрещується, її уряд намагається закрити світові очі на окупацію українського Криму. Яскраву промову Цимбалюк виголосив в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

"Зазвичай ви всілякі дурниці показуєте про Україну у своїй підбірці новин на початку програми. Раніше ви завжди ховалися за так званими військовими формуваннями окупованого Донбасу. Зараз ви прямо - спочатку російська армія, яку нібито повинні всі боятися і не насміхатися, потім українська. В частині ситуації на Донбасі ви цю історію повторюєте з року в рік. Я розумію, що, очевидно, таким чином, громадянин Росії повинен думати, що це не найстрашніше, що йому підняли пенсійний вік. "А ось дивіться, що може бути на Донбасі та в Криму!"- із сарказмом дорікнув він ведучих передачі.

Потім журналіст нагадав глашатаям путінського режиму, що в Україні все було б добре, якби там не було російських чобіт. Однак цинічний агресор обрав підступну тактику прикриття одного злочину не менш важким. "Зрозуміло, що в ситуації, яку Російська Федерація підтримує, уповільнений конфлікт на сході України зроблений для того, щоб поки стріляють на Донбасі, менше було розмов про те, що РФ незаконно приєднала півострів Крим", - сказав Цимбалюк.

На завершення свого виступу він яскраво потролив російських загарбників за невиконання їх прямих військових обов'язків і знову нагадав росіянам про їх туманне майбутнє при режимі Володимира Путіна. "До речі, завдання наших військових дуже схоже на завдання ваших - захищати свою країну і свою Батьківщину. І скільки б ви там не розповідали про "кривавих пасторів" та інших нехороших людей в Україні, рано чи пізно захоплені де-факто РФ території будуть звільнені. Або не звільнені. А пенсійний вік підвищать у будь-якому вразі в РФ", - із сарказмом підсумував він, чим викликав напад безпорадної злості у пропагандистів.

Джерело: Обозреватель

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...