"Захоплені території будуть звільнені. А пенсійний вік у РФ підвищать у будь-якому разі": Цимбалюк на росТБ осадив пропагандистів Путіна (відео)

Український журналіст знову нагадав росіянам про їх туманне майбутнє при режимі Володимира Путіна.

Роман Цимбалюк. Фото: УНІАН.

Український журналіст Роман Цимбалюк розлютив кремлівських пропагандистів словами про те, що постійним обговоренням війни в Україні та вихвалянням "міццю" окупаційної армії вони намагаються відвернути увагу російського суспільства від підвищення пенсійного віку, передають Патріоти України.

Крім того, він прямо звинуватив країну-агресора в тому, що кровопролитною війною на Донбасі, від якої вона відхрещується, її уряд намагається закрити світові очі на окупацію українського Криму. Яскраву промову Цимбалюк виголосив в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

"Зазвичай ви всілякі дурниці показуєте про Україну у своїй підбірці новин на початку програми. Раніше ви завжди ховалися за так званими військовими формуваннями окупованого Донбасу. Зараз ви прямо - спочатку російська армія, яку нібито повинні всі боятися і не насміхатися, потім українська. В частині ситуації на Донбасі ви цю історію повторюєте з року в рік. Я розумію, що, очевидно, таким чином, громадянин Росії повинен думати, що це не найстрашніше, що йому підняли пенсійний вік. "А ось дивіться, що може бути на Донбасі та в Криму!"- із сарказмом дорікнув він ведучих передачі.

Потім журналіст нагадав глашатаям путінського режиму, що в Україні все було б добре, якби там не було російських чобіт. Однак цинічний агресор обрав підступну тактику прикриття одного злочину не менш важким. "Зрозуміло, що в ситуації, яку Російська Федерація підтримує, уповільнений конфлікт на сході України зроблений для того, щоб поки стріляють на Донбасі, менше було розмов про те, що РФ незаконно приєднала півострів Крим", - сказав Цимбалюк.

На завершення свого виступу він яскраво потролив російських загарбників за невиконання їх прямих військових обов'язків і знову нагадав росіянам про їх туманне майбутнє при режимі Володимира Путіна. "До речі, завдання наших військових дуже схоже на завдання ваших - захищати свою країну і свою Батьківщину. І скільки б ви там не розповідали про "кривавих пасторів" та інших нехороших людей в Україні, рано чи пізно захоплені де-факто РФ території будуть звільнені. Або не звільнені. А пенсійний вік підвищать у будь-якому вразі в РФ", - із сарказмом підсумував він, чим викликав напад безпорадної злості у пропагандистів.

Джерело: Обозреватель

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...