Захисники тварин у Дніпрі змогли забрати вмираючих від голоду коней у горе-господаря (фото)

Хазяїн стайні вимагав гроші у зоозахисників за кожного коня.

Господар погано поводився з конями. Фото: "Фейсбук"

Помираючих від голоду коней забрали в СДЮСШОР (Спортивна дитячо-юнацька школа олімпійського резерву) з кінного спорту Дніпровської міської ради. Про це у "Фейсбук" повідомляє Володимир Корчевський, передають Патріоти України.

"Ми в новій домівці! Арія, Даллас, Розгром, Енергія. Тепер лікуватися! Спасибі всім небайдужим!", - повідомив Володимир. Також Володимир Корчевський повідомляє, що господар конюшні вимагав за помираючих коней гроші.

"Начкон Володя і господар стайні Григорій Сухий НЕ дають рятувати коней, а коли ми почали збирати затребувану ними суму, ці покидьки підвищили свої "ставки" з 10 000 грн. за голову до 15 000 грн.!", - зазначив Володимир.

"Я тебе зараз й*бну, сєпарська гнидо": У Києві вчитель погрожував учню-переселенцю, розгорівся скандал

понеділок, 6 травень 2024, 16:56

У Києві, у школі №37, що у Голосіївському районі, стався конфлікт між вчителем фізкультури та учнем. Відео конфлікту опублікували у Telegram-каналі "БАТЬКИ SOS", передають Патріоти України. На кадрах чути, як вчитель погрожує учню та обзиває його "сєп...

Мешканців закликали закрити вікна: У Кропивницькому спалахнула пожежа на "Хімрезерві", є жертва

понеділок, 6 травень 2024, 16:44

У Кропивницькому 6 травня спалахнула пожежа на підприємстві "Хімрезерв". На місці працюють рятувальники і наразі відомо про одного загиблого. Про це повідомили голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович та ДСНС, передають Патріоти України. Як заявили в...