Закопав дружину у смітті: Одесит на протязі 20 років перетворював квартиру на смітник і глибоко в завалах була дружина чоловіка (відео)

Очевидці говорять, запах стояв нестерпний.

В Одесі рятувальникам довелося в терміновому порядку евакуювати жінку з квартири, яку її чоловік протягом 20 років перетворював смітник. Про це йдеться на сторінці "Телеканал Репортер" Facebook, передають Патріоти України.

"Сміттєве звалище прямо в квартирі. На проспекті Академіка Глушка чоловік понад 20 років збирає непотріб і тягне його в будинок. Запах у парадній нестерпний, є загроза пожежі", - йдеться в повідомленні.

Більш того, сусіди чоловіка уточнили, що глибоко в завалах знаходиться дружина чоловіка, яка давно не виходила на вулицю.

"Так, я в квартирі. У мене завалено. Нічого не чути. Я чую, щось стукає та кричить. Чоловік зранку пішов, я його боюся", - сказала жінка.

За словами родичів жінки, у неї пошкоджена шийка стегна.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...