Залякав увесь район: У Дніпрі невідомий з вікна квартири стріляє по людях та тваринах (відео)

Чоловік стріляє по перехрестю, розташованому в житловому масиві Західний.

Постраждала розповіла про те, як в неї влучила куля. Фото: скріншот з відео.

У мікрорайоні Дніпра невідомий зловмисник тримає в страху цілий мікрорайон - він стріляє з вікна по людях і тваринах, передають Патріоти України.

Зазначається, що чоловік стріляє по перехрестю, розташованому в житловому масиві Західний. Очевидці говорять, що невідомий стріляє щодня. При цьому, звідки саме ведеться стрілянина люди зрозуміти не можуть.

Одна з постраждалих зазначила: «Це був такий гучний звук, свист, наче впало дерево. У травмпункті мені відразу сказали, що це кульове поранення, запитали в чому я була. Я кажу - в джинсах. Сказали, що крупно повезло, тому що джинси врятували ногу, могло в коліно влучити. І все інше". У поліції повідомляють, що офіційну заяву до них не надходило.

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...