Залишаться голодні: У "ЛНР" не потрапили майже півтонни ковбаси, сиру й масла (фото, відео)

Контрабанду на окуповану територію намагаються переправляти легковими авто, а також надувними човнами.

Затримана контрабанда. Фото:http://dpsu.gov.ua/

У районі села Кряківка Луганської області через річку Сіверський Донець місцевий житель намагався переправити на непідконтрольну Україні територію 450 кілограмів ковбаси. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Держприкордонслужби України.

Прикордонники Луганського прикордонного загону спільно з співробітниками Державної фіскальної служби та військовослужбовцями ЗСУ затримали автомобіль "Фольксваген", в якому перебувала ковбасна продукція на суму 150 тис. гривень.

Прес-центр Держприкордонслужби України також повідомив, що біля Сіверського Дінця в районі Лопаскіно двоє чоловіків збиралися за допомогою надувного човна переправити на окуповану територію господарські товари: сівалки ручні, світильники, електроди, монтажний клей, електрокабель на суму майже 320 тис. гривень.

Там же, на березі Сіверського Дінця, прикордонники затримали автомобіль "ВАЗ", в якому заповзятливий місцевий житель намагався переправити на підконтрольну бойовикам територію масло і сир на 17 тис. гривень. Вантажі передані співробітникам Державної фіскальної служби.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...