Залишилася топ-10: Стало відомо, кого допустили на наступний етап відбору претендентів на посаду глави Нацполіції

Комісія з 43 кандидатів відібрала найкращих на основі тесту General Skills. Наступним етапом конкурсу стане інтерв'ю.

Ілюстрація:Уніан

Консультативна комісія з відбору кандидатів на посаду голови Національної поліції України за результатами написання тесту 43 кандидатами відібрала 10 кандидатур, які будуть допущені до наступного етапу конкурсу - а саме інтерв'ю. Про це на брифінгу в четвер у Києві заявив секретар Консультативної комісії Євген Захаров, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"General Skills тест оцінює здатність логічно мислити, абстрактно, вербально мислити. В цьому тесті було 60 запитань, для відповіді на які надавалося півтори години. За кожну правильну відповідь нараховувався один бал. Ми провели цю роботу і вибрали 10 кандидатів", - сказав Захаров .

Секретар Консультативної комісії оголосив поіменний список кандидатів, які пройшли на наступний етап конкурсу і протягом 5 днів будуть проходити інтерв'ю. Зокрема, серед них В'ячеслав Аброськін, Леонід Антоненко, Олександр Берладин, Костянтин Бушуєв, Андрій Вишневський, Вадим Гиренко, Дмитро Головін, Сергій Князєв, Станіслав Людкевич, Олексій Шевчук.

"Ось ці 10 кандидатів запрошуються на інтерв'ю з понеділка, 30 січня, по п'ятницю, 3 лютого. По дві людини в день будуть проходити інтерв'ю, інтерв'ю кожного буде проходити протягом 3 годин", - пояснив він.

Захаров зазначив, що після проведення інтерв'ю з кандидатами члени комісії обговорять результати і остаточно визначать 3 кандидатури, які 6 лютого будуть представлені міністру внутрішніх справ Арсену Авакову.

"Я сподіваюся, що ми успішно завершимо наш конкурс не пізніше 6 лютого, в понеділок", - підкреслив він.

Як повідомлялося раніше, у середу, 25 січня, свої кандидатури з конкурсу на посаду глави Нацполіції України зняли заступник голови Національної поліції України - начальник головного управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко і тимчасово виконуючий обов'язки голови Національної поліції України Вадим Троян.

Пізніше свою кандидатуру зняв начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Едуард Альохін.

Працюють партизани? Російських військових хтось спеціально труїть - у Маріуполі померло 9 осіб, у РФ - ще 5

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:45

Наразі спецслужби Росії займаються розслідуванням справи про навмисне отруєння російських військових у Маріуполі, внаслідок чого дев'ять із них померли, про що пише один із російських ресурсів, передають Патріоти України. Зокрема, співрозмовники виданн...

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...