Замість страусів - кури: Під Києвом викрито таємну латифундію людини Авакова

Сергій Чеботар приховав інформацію про майже гектар землі, що розташована поряд з його скромною земельною ділянкою.

Сергій Чеботар показує свою скромну ділянку. Фото:скріншот

Колишній заступник міністра внутрішніх справ, скандальний Сергій Чеботар показав журналістам скромну земельну ділянку під будинком, прагнучи довести, що не має шикарного маєтку, проте приховав ще понад гектар землі, розташованого поруч. Про це йдеться в сюжеті програми Наші гроші, інформують Патріоти України.

У сюжеті нагадують, що більше року тому на групу програми напали в селі Лісники під Києвом через спроби відзняти житло Чеботаря. Відразу після нападу чиновник заявив, що його сім'я не має нерухомості в цьому селі.

У той же час журналісти опублікували документи, які свідчать, що будинок, біля якого стався грабунок, належить дочці Чеботаря - Оксані, а один з нападників, зафіксований на відео - зять екс-чиновника Олег Поліщук.

Через кілька днів після нападу Чеботар запросив журналістів до себе в гості - в будинок, який записаний на його дружину - Варвару Чеботар, щоб показати, як він "скромно живе".

Земельна ділянка під будинком також записана на дружину екс-заступника міністра.

Чеботар показав будинок і город, записані на дружину, клітки з курми, проте приховав ще понад гектар землі, який розташований відразу за городом і записаний на самого чиновника.

На ділянці, відповідно до матеріалу, розташована зона відпочинку: басейн, дитячий майданчик, альтанка, декоративні ялинки.

"Ймовірно, Чеботар свідомо приховав цю нерухомість від журналістів, оскільки в декларацію за 2014 рік він її просто не вніс, хоча переоформлена земля була ще в 2013 році", - зробили висновок журналісти.

Вони нагадали, що дочка екс-заступник міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря побудувалася на землях в селі Лісники, які віддав Національний університет біоресурсів і природокористування.

Раніше ці землі, а точніше - ділянка лісу, була зарезервована під заказник "Чернечий ліс". Згідно з офіційною інформацією з сайту МВС Сергій Чеботар є почесним професором Національного університету біоресурсів і природокористування. У цьому ж університеті захищала кандидатську дисертацію його дочка.

Кількість українських чоловіків, які нелегально тікають до Словаччини, збільшилася більш ніж удвічі - прикордонники

четвер, 9 травень 2024, 21:30

Прикордонна служба Словаччини стверджує, що кількість українських чоловіків призовного віку, які незаконно переходять кордон, збільшилася більш ніж удвічі за рік. Про це повідомляє Barron’s, передають Патріоти України. За даними словацьких прикордонник...

Консервація зупинила: На Рівненщині горе-крадій застряг у вікні підвалу (фото)

четвер, 9 травень 2024, 21:00

На Рівненщині 64-річний чоловік заліз у погріб до місцевої жительки і виніс всю консервацію. Проте зі зловмисником стався конфуз – краденим він загородив собі вихід і не зміг вибратися назад. Про це повідомляє поліція Рівненської області, передають Пат...