"Я тебе напомню, и "Нацдружины" не спасут", - екс-начальник поліції Луганщини Арсену Авакову

Не встигли стихнути пристрасти навколо "справи рюкзаків", як голова МВС виявився вплутаним у ще один скандал.

Арсену Авакову є про що замислитися? Ілюстрація: Вести.

Новий скандал, який спалахнув навколо міністра МВС Арсена Авакова, прокоментував колишній начальник поліції Луганській області Юрій Покіньборода. Відповідний пост він опублікував у себе в Facebook, передають Патріоти України.

“Когда я сказал Авакову, что его друг и зам Тахтай прогнал через конверт миллион долларов бюджетных денег, мне ответили будешь в Киеве заходи и расскажешь. С тех пор я ни разу не видел Авакова”, – пише Покіньборода.

Нагадаємо, заступник міністра внутрішніх справ Олексій Тахтай, призначений на місце звільненого Сергія Чеботаря, є його племінником. "Він є племінником свого попередника. Кажуть, що цей новий заступник підписує документи тільки після того, як дядько дасть добро», - повідомляла журналістка Ольга Червакова.
Раніше повідомлялося, що Тахтай був у складі комісії з питань громадянства при президенті України, яка проголосували за припинення громадянства екс-президента Грузії і екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...