Запам'ятався своєю дивною поведінкою: Біля автомобіля загиблого Павла Шеремета весь час крутився підозрілий чоловік (фото, відео)

Як мінімум, цей чоловік може бути цінним свідком.

Цей чоловік може бути цінним свідком. Скріншот.

Журналіст Ростислав Демчук вказав на підозрілого чоловіка, який опинився у автомобіля загиблого журналіста Павла Шеремета відразу після вибуху. Про це Ростислав написав на своїй сторінці в Facebook в середу, 20 липня, повідомляють Патріоти України.

На всяк випадок до уваги Арсена Авакова, Зоряна Шкіряка і оперативних слідчих. Можливо я помиляюсь, але ця людина врізалась в око своєю дивною поведінкою. Цей чоловік опинився одним із перших біля підірваного автомобіля. Ві не намагався допомогти, а нервово перекладав сумку з одного плеча на інше, ходив довкола палаючого авта і зазирав у середину.

Звичайно, професіоналам видніше, але він може бути цінним очевидцем.


Телевізійні уроки дипломатії

середа, 15 травень 2024, 20:00

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. . Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. . Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипл...

Спадок Фіцо: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні. Результати виявились шокуючими

середа, 15 травень 2024, 19:30

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...