Запрошував хлопця додому та вимагав "кохання": У Росії розгорається гей-скандал навколо священика РПЦ (фото, аудіо)

20-річний Данило Федотов звернувся до церковного суду зі скаргою на домагання з боку священика.

Данило Федотов. Фото: соцмережі.

У Російській православній церкві розгорівся гей-скандал - настоятеля храму Єйській єпархії (Краснодарський край) звинуватили в сексуальних домаганнях до свого помічника. Про це повідомляє info24, передають Патріоти України.

20-річний Данило Федотов звернувся до церковного суду зі скаргою на домагання з боку священика. За його словами, їм довгий час доводилося спілкуватися через WhatsApp у церковних справах. Пізніше ігумен в листуванні почав натякати Федотову, що хоче вступити з ним в гомосексуальний зв'язок. Також він неодноразово запрошував хлопця до себе додому на чай. Данило жив в будинку при храмі, куди у настоятеля був вільний доступ.

Незабаром Федотов вирішив записати одну з таких розмов і опублікувати її в соцмережах. Також він доклав скрін листування з Пальчиковим в WhatsApp. Після цього ігумен Юрій став погрожувати Данилу своїми зв'язками в правоохоронних органах, а його двоюрідний брат побив юнака.

Громадський резонанс ситуація в Єйській єпархії отримала після того, як про неї на своєму YouTube-каналі розповів церковний відеоблогер, клірик московського храму преподобного Сергія Радонезького в Бусіново отець Георгій Максимов.

У прес-службі Єйській єпархії звинувачення на адресу ігумена назвали сфабрикованими. "За нашими даними, фрази в аудіозапису вирвані з контексту і є монтажем. На даний момент проводиться високотехнологічна експертиза, яка внесе остаточну ясність. Питань до батька Юрія з боку керівництва єпархії немає, ніяких інших дисциплінарних заходів до нього не прийнято", - заявили в прес-службі єпархії.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...